artikel

De Kleingoederenlift voor de Horeca

Horeca

In 1970, 25 jaar na de oprichting van Daldoss, werd de duizendste Microlift geproduceerd; Een kleingoederenlift (spijzenlift) speciaal ontwikkeld voor restaurants en kantoren.

In een restaurant vormt de Microlift de onmisbare schakel tussen keuken en verdieping. Het Bedienend personeel hoeft niet langer met zware dienbladen de trap op en af. Zij kunnen daardoor meer aandacht schenken aan hun rol als gastheer. Bovendien versnelt de microlift de aanvoertijd vanuit de keuken zodat de maaltijden altijd warm worden uitgeserveerd.

De Microlift is inmiddels uitgevoerd tot ’s werelds meest verkochte kleingoederenlift. Dit succes komt mede door het feit dat de Microlift in verschillende standaarduitvoeringen direct uit voorraad leverbaar is, waardoor razendsnel tot montage kan worden overgegaan. Levertijden van minder dan een week komen voor. Een concept dat geen enkele liftproducent, waar ook ter wereld, kan evernaren!

De compacte Microlift is leverbaar in verschillende afmetingen. Met hefvermogens van 50 t/m 300 kg. Door bij de productie gebruik te maken van een efficient, nagenoeg volledig geautomatiseerd fabricageproces en door geen gebruik te maken van kostbare tussenleveranciers kan de Microlift tegen een zeer aantrekkelijke prijs aangeboden worden.

Internetadres: www.daldoss.nl

Telefoonnummer: 070-3013050

Reageer op dit artikel