artikel

Rettichcarpaccio

Horeca

Ingrediënten: 1 grote rettich zout 1 limoen 30 gr geraspte gember 1 sjalot 1 rode peper 2 el sojasaus(zout) 2 el olie 4 el gesnipperde koriander Bereiding:Schil de rettich en schaaf hem in dunne plakjes (1 mm) bestrooi met een beetje zout en bewaar afgedekt in de koelkast. Pers de limoen uit. Maal de gember […]

Ingrediënten:

  • 1 grote rettich
  • zout
  • 1 limoen
  • 30 gr geraspte gember
  • 1 sjalot
  • 1 rode peper
  • 2 el sojasaus(zout)
  • 2 el olie
  • 4 el gesnipperde koriander

Bereiding:
Schil de rettich en schaaf hem in dunne plakjes (1 mm) bestrooi met een beetje zout en bewaar afgedekt in de koelkast. Pers de limoen uit. Maal de gember fijn snipper de sjalot en peper. Klop het limoensap, sojasaus en de olie door elkaar roer de gember, sjalot, peper en 1 el koriander erdoor. Dep de rettich droog met keukenpapier en leg ze dakpansgewijs in een schaal. Klop het sausje nog een keer door en lepel dit over de rettich. Bestrooi dit met de rest van de koriander

Reageer op dit artikel