artikel

Exotische gehaktdag

Horeca

Geen andere vleessoort is zo veelzijdig en zo gemakkelijk te combineren met andere ingrediënten als gehakt. Niet direct het vleescomponent dat veel in de horeca wordt gebruikt, maar zeer geliefd door uw gasten. Waarom speelt u daar in niet op in? Haak aan bij de slogan ‘woensdag gehaktdag’. Maar dan anders dan anders. Hoewel het […]

gehaktGeen andere vleessoort is zo veelzijdig en zo gemakkelijk te combineren met andere ingrediënten als gehakt. Niet direct het vleescomponent dat veel in de horeca wordt gebruikt, maar zeer geliefd door uw gasten. Waarom speelt u daar in niet op in? Haak aan bij de slogan ‘woensdag gehaktdag’. Maar dan anders dan anders. Hoewel het bekende balletje gehakt beslist niet te versmaden is, leent gehakt zich voor veel meer culinaire creaties. Met name in exotische landen zijn er bijzondere en zeer uitlopende gerechten met gehakt als basis. Missethoreca.nl maakt het u gemakkelijk om zelf de gehaktdag te introduceren in uw restaurant. Bekijk hieronder een aantal inspirerende recepten.

Tunesische gehaktschotel

Gehakttaart met cherrytomaten

Oosterse garnalen-gehaktballetjes

Turkse pilaf

Kofta met courgettesalade

Provençaals gehaktbrood

Gehakt pindaballetjes

Reageer op dit artikel