artikel

De Kastanjehof, Lage Vuursche

Horeca

de kastanjehof lage vuurscheNa dertien jaar in Engelse countrystijl ziet restaurant-hotel De Kastanjehof in de bossen van Lage Vuursche er heel anders uit. Directeur Hein van Oosterom typeert het nieuwe interieur als ‘fris en uitdagend, maar ook warm en intiem’. Bepalend zijn tinten die uiteenlopen van oud roze naar beige en chocoladebruin.

Transparante ‘blinds’ geven het restaurant een strakke uitstraling, meer optische ruimte en een directer contact met het bosrijke buiten. Pompeuze ronde hanglampen en gespiegelde wandlichtjes zorgen weer voor een warme gloed. Artistiek behang, banken met een opvallende stoffering en kleurige schilderijen maken de vernieuwde look af. ‘De ambiance moet onze trouwe gasten aanspreken, maar ook een jongere doelgroep aanboren. Vanaf 25 à 35 jaar’, licht Van Oosterom toe. ‘Ook de menukaart hebben we aangepakt. De klassieke gerechten, die volgens veel van onze gasten niet op de kaart mogen ontbreken, zijn gebleven. Nieuw zijn kleine culinaire lekkernijen, waarmee een volledige maaltijd is samen te stellen. Verantwoordelijk hiervoor zijn de chef-koks Ronald Wenneker en Jan Schipper.’

Kloosterlaan 1. Tel. (035) 666 82 48. www.dekastanjehof.nl Capaciteit: 100 zitplaatsen; terras 100; 10 hotelkamers. Prijsindicatie: à-la-cartehoofdgerechten €20,- tot €32,50; kleine gerechtjes €8,- tot €13,-. Dagelijks geopend vanaf 12.00 uur; eventueel ook voor ontbijt.

Reageer op dit artikel