artikel

Ed Home, Heerlen

Horeca

ed home heerlenEd Jansen heeft zijn zaak compleet gerestyled. Van In den Heerlijckheit, een lunchroom annex cafetaria met zelfbediening, is de Limburger overgestapt op restaurant Ed Home, dat een Nederlandse keuken voert. Op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond gaat het roer om en staat de Thaise keuken centraal, met een Thaise kok en Thaise bediening. Voor dat doel is een deel van de zaak in oosterse sfeer aangekleed, onder andere met boeddhabeelden.

‘Deze gecombineerde formule loopt goed’, zegt de uitbater. Jansen zit op woonboulevard Heerlen en werkt samen met een meubelzaak. Zo nu en dan krijgt hij andere tafels, stoelen, verlichting of accessoires die uit de collectie gaan. ‘Met een prijskaartje aan elke tafel en stoel zijn we zo een verlengstuk van de showroom. De meubelzaak stuurt z’n klanten weer door naar ons.’

In de Cramer 160. Tel. (045) 575 44 00. Capaciteit: 100 zitplaatsen; terras 60. Prijsindicatie: koffie €1,60; Thais driegangenmenu €29,50. Geopend 10.00 tot 19.00 uur; do tot 21.00 uur. Thaise keuken do/vr/za 17.00 tot 23.00 uur. Zo gesloten.

Reageer op dit artikel