artikel

Feiten en cijfers Horecava 2007

Horeca

Organisatie:Horecava 2007, de 51e editie van de vakbeurs voor horeca, catering en grootkeuken, wordt georganiseerd door Amsterdam RAI. Locatie:Hal 1 t/m 7 Beursdagen:Maandag 8 tot en met donderdag 11 januari 2006. Openingstijden:Dagelijks van 11.00 – 18.00 uur. Expositieprogramma:Producten en diensten die geschikt en/of bestemd zijn voor de inrichting van en het gebruik en/of verbruik in […]

horecavaOrganisatie:
Horecava 2007, de 51e editie van de vakbeurs voor horeca, catering en grootkeuken, wordt georganiseerd door Amsterdam RAI.

Locatie:
Hal 1 t/m 7

Beursdagen:
Maandag 8 tot en met donderdag 11 januari 2006.

Openingstijden:
Dagelijks van 11.00 – 18.00 uur.

Expositieprogramma:
Producten en diensten die geschikt en/of bestemd zijn voor de inrichting van en het gebruik en/of verbruik in de volgende horeca- en grootverbruiksegmenten: hotel-, fast food-, horeca-, café-, seizoens-, facilitaire, recreatie- en entertainmentbedrijven, restaurants, profit catering alsmede facilitaire en bedrijfscatering.

Verwacht aantal exposerende bedrijven:
450

Speciale paviljoens :

 • HorecavArena Theater
 • Het LAB
 • Strandleven
 • Plein New Business
 • Startersplein
 • Aziatisch Paviljoen
 • Food & Trend Plein
 • Proeven met Proost

Bijeenkomsten:

 • Uitreiking Horecava Innovation Award
 • Hoteldebat ‘Gastologie’
 • Presentatie Sterrengids Gastvrijheidszorg
 • Nationaal Congres Gastvrijheidszorg

Wedstrijden:

 • Nationale Kampioenschap Horeca
 • Wedstrijden Stichting Activiteiten Fastfood en IJsbedrijven

Gelijktijdig evenement:
Wine Professional (8 – 10 januari van 12.00 – 18.00 uur)

Toegangsbeleid:
De beurs is alleen toegankelijk voor professioneel geïnteresseerden. Wie via exposanten of de Horecava een toegangskaart ontvangt, krijgt via voorregistratie per e-mail gratis een toegangsbadge toegezonden. Andere vakbezoekers kunnen voorafgaand aan de Horecava, tot 3 januari, een toegangskaart kopen via www.horecava.nl tegen betaling van € 35,- en vermelding van KvK-nummer. Daarna kost een kaart (aan de kassa) € 45,- op vertoon van een KvK-inschrijving.

Wine Professional heeft een eigen toegangsbeleid.

Reageer op dit artikel