artikel

Feiten en cijfers Wine Professional

Horeca

Organisatie:Wine Professional, de 5e editie van dit exclusieve wijn-evenement wordt georganiseerd door de Wine & Food Association i.s.m. Amsterdam RAI. Locatie: EuropaFoyer en Diamond Lounge Beursdagen:Maandag 8 tot en met woensdag 10 januari 2007 (een dag korter dan Horecava) Openingstijden:Dagelijks van 11.00 – 18.00 uur. Expositieprogramma:Kwaliteitswijnen van het hoogste niveau afkomstig uit alle bekende wijnlanden, […]

wine professionalOrganisatie:
Wine Professional, de 5e editie van dit exclusieve wijn-evenement wordt georganiseerd door de Wine & Food Association i.s.m. Amsterdam RAI.

Locatie:
EuropaFoyer en Diamond Lounge

Beursdagen:
Maandag 8 tot en met woensdag 10 januari 2007 (een dag korter dan Horecava)

Openingstijden:
Dagelijks van 11.00 – 18.00 uur.

Expositieprogramma:
Kwaliteitswijnen van het hoogste niveau afkomstig uit alle bekende wijnlanden, gastronomische producten van topkwaliteit, plus gedistilleerd, koffie, thee, e.a.; omlijst met breed programma aan presentaties, proeverijen, master-classes en wijn-spijssessies m.m.v. diverse vineuze en culinaire coryfeeën

Aantal participanten:
130

Evenementen:
In voorbereiding, actuele updates op www.thewinesite.nl

Toegangsbeleid:
De beurs is alleen toegankelijk voor professioneel geïnteresseerden met een uitnodiging van Wine Professional of via registratie op www.wineprofessional.nl. Voor professionals die geen uitnodiging hebben ontvangen en zich niet vooraf hebben aangemeld bedraagt de toegangsprijs aan de kassa € 35,- op vertoon van een uittreksel van de Kamer van Koophandel.

Reageer op dit artikel