artikel

Geoffrey Henderikse

Horeca

Geoffrey Henderikse is volgens Herman de meest ondergewaarde maitre van Nederland. Hij is er een van een echt horecageslacht. Zijn ouders verwierven bekendheid met restaurant ’t Groot Paradijs in Middelburg. Aanvankelijk had hij geen hoofd in de horeca, hij deed VWO, maar toen dat stokte stuurde zijn vader hem naar Hotelschool Spermali in Brugge. Met […]

Geoffrey Henderikse is volgens Herman de meest ondergewaarde maitre van Nederland. Hij is er een van een echt horecageslacht. Zijn ouders verwierven bekendheid met restaurant ’t Groot Paradijs in Middelburg. Aanvankelijk had hij geen hoofd in de horeca, hij deed VWO, maar toen dat stokte stuurde zijn vader hem naar Hotelschool Spermali in Brugge. Met een tussenjaar in Oud Sluis, bezocht hij ook de Groene Poorte in Brugge. Na afloop daarvan ging hij een jaar op wereldreis en maakte hij kennis met de wijnen uit de Nieuwe Wereld. Nu is Henderikse alweer drie jaar de grote organisator en toeverlaat van Herman.