artikel

Grote proeverij bij Hocras in Bussum

Horeca

Grote proeverij bij Hocras in BussumHocras Horecawarenhuis te Bussum houdt opwoensdag 15 en donderdag 16 november een grootse proeverij! Op deze grootse proeverij, PROEF’T genaamd, vindt men veel proefkeukens en bars, waarbij nieuwe en interessante producten centraal staan. De proefkeukens zijn opgedeeld naar voor-, hoofd- en nagerechten. Alle Proef’t gerechten zijn voorzien van receptuur, uitgewerkte mise-en-place lijsten, uitgebreide calculaties plus achtergrondinformatie over de gebruikte ingrediënten.

Ook demonstreert Hocras Keuken verschillende componenten en gerechten die een idee geven wat de relatie kan verwachten als hij eigen gerechten bij Hocras Keuken laat produceren.

Hans van der Eijk, directeur van Hocras, zegt: “Hocras ziet het belang van een goede keukenoperatie. Buiten dat de kok oorspronkelijk moet zijn en op smaak kookt moet er ook rendement worden gemaakt in de keuken. Er zijn door Hocras daarom verschillende software programma’s ontwikkeld die voor relatie tools zijn om meer rendement te kunnen realiseren.” Op de Proef’t kan men hiermee kennis maken.

Op beide dagen zijn interessante en inspirerende workshops, met onder andere koken met stikstof, patisserie door Harry Mercuur en koffie door de Nederlands kampioen Barista Rose van Asten. De grootse Proef’t wordt gepresenteerd door Rudolph van Veen, de kok bekend van televisie.

Voor inspiratie en innovatie is men welkom op woensdag 15 en donderdag 16 november van 14.00 tot 20.00 uur.

Hocras is een gespecialiseerde zelfbediening- en bezorggroothandel voor horeca en grootverbruik. Vanuit het horecawarenhuis aan de Franse Kampweg te Bussum bieden de specialisten van Hocras doorlopend een grote keuze uit het uitgelezen assortiment van meer dan 44.000 artikelen met een sterke focus op vers. Hocras is alleen toegankelijk voor kooppashouders.

Meer over deze proeverij op www.hocras.nl