artikel

Horecavanieuws in uw mailbox

Horeca

De internetredactie van Misset Horeca brengt iedere dag tijdens de Horecava van 8 tot en met 11 januari een extra beursnieuwsbrief uit. Deze nieuwsbrieven staan boordevol nieuws, uitslagen van vakwedstrijden en beursreportages. Abonnees van de gratis nieuwsbrief ontvangen de extra uitgaves van de e-mailbrief omstreeks 19.00 uur. Bent u nog geen abonnee? Meld u dan […]

extra horecavanieuwsbrievenDe internetredactie van Misset Horeca brengt iedere dag tijdens de Horecava van 8 tot en met 11 januari een extra beursnieuwsbrief uit. Deze nieuwsbrieven staan boordevol nieuws, uitslagen van vakwedstrijden en beursreportages. Abonnees van de gratis nieuwsbrief ontvangen de extra uitgaves van de e-mailbrief omstreeks 19.00 uur. Bent u nog geen abonnee? Meld u dan nu hier eenvoudig aan.

De redactie van Snackkoerier verstuurt op vrijdag 12 december een speciale Horecava-editie van haar nieuwsbrief. Nog geen abonnee? Meld u dan nu snel aan..

Reageer op dit artikel