artikel

Menu impressie Beluga

Horeca

Impressies van de herfst Zeven kleine gerechtjes: € 120,- Dun getoast brood met licht gerookte ganzenlever naast sorbet van zwarte kersen op krokante sojaboonstukjes in lauwwarme emulsie van ganzenlever, mokka en geschaafde hazelnoot. A la minuut gedraaide rundvlees filet américain met emulsie van sinaasappel en geplet nachtkreeftje van de plancha onder luchtige zalf van zwarte […]

Impressies van de herfst
Zeven kleine gerechtjes: € 120,-

Dun getoast brood met licht gerookte ganzenlever naast sorbet van zwarte kersen op krokante sojaboonstukjes in lauwwarme emulsie van ganzenlever, mokka en geschaafde hazelnoot.

A la minuut gedraaide rundvlees filet américain met emulsie van sinaasappel en geplet nachtkreeftje van de plancha onder luchtige zalf van zwarte truffel.

Kleine pittige gado gado salade met krokante sardienen, suiker van pijpuitjes, gember en belletjes van kokos.

Tarte tatin van witlof en kreeft met zure botersaus en spinazie kruidensalade.

Giethoorns kooieendje naast chutney van abrikozen en kaantjes, gepureerde bietjes, kleine beignet van aardappel, appelpitten en pastei van de pootjes met jus van het eendje.

Krokante sandwich met crème van gorgonzola naast een ijsje van zure appel en olijfolie met ingemaakte vanille watermeloen.of Kaasjes van de koeienkar.

Drie kleine herfstdessertjes.

Reageer op dit artikel