artikel

Presentatie jaarrapport over buitenshuisconsumptie

Horeca

Waar eten we? Welke kanalen groeien? Waarom gaan we meer buiten de deur eten in de toekomst? Wat zijn de belangrijkste groeifactoren en trends? Welke concepten kunnen we de komende 10 jaar verder zien groeien. Deze vragen zijn niet alleen belangrijk voor het bestaansrecht van het FoodService Instituut Nederland, maar zijn tevens de onderwerpen van het Brunchcongres (woensdag 10 januari om 11.00 – 13.30 uur) tijdens Horecava 2007.

Het FoodService Instituut Nederland (FSIN) is een onafhankelijk instituut dat door de grote spelers binnen foodservice is opgericht om zich bezig te houden met de emancipatie van de buitenshuisconsumptie (Horeca, Catering, Out of Home). Eén van de belangrijkste activiteiten van het FSIN is dan ook het jaarlijks in kaart brengen van de markt voor buitenshuis eten en drinken. Daarbij ligt het accent ieder jaar op een ander onderwerp. Dit jaar zijn het vooral de te verwachten groeifactoren voor de komende 10 jaar en analyses en voorspellingen van de winnende concepten in de brede markt voor buitenshuis eten en drinken.

Programma
De presentatie van de belangrijkste conclusies van het onderzoek is openbaar voor alle beleidsmakers in foodservice en voor de pers. Deze ‘Foodservice Monitor 2007’ wordt gepresenteerd op woensdag 10 januari 2007 op de Horecava. Het programma van 2,5 uur bestaat uit de presentatie van cijfers, trends, analyses en voorspellingen voor de komende 10 jaar. Daarnaast spreekt een expert afkomstig uit de wereld van internationale foodservice ketens en volgt er een discussie met experts over de toekomst van buitenshuisconsumptie. Na afloop is er voldoende tijd om de beurs te bezoeken.

Deelname
De toegang voor dit lunchcongres is gratis voor leden van het FSIN en voor alle beleidsmakers van bedrijven die actief zijn in de markt voor buitenshuis eten. Bezoekers moeten zich wel vooraf aanmelden (het aantal plaatsen is beperkt). Aanmelden kan door een e-mail te sturen aan info@fsin.nl met daarin de naam van uw bedrijf en uw functie en telefoonnummer.