artikel

Test je parate kennis op een leuke manier

Horeca

misset horeca kennistestTest je kennis over het horecavak via missethorecakennistest.nl. Per beurt krijg je zeventien meerkeuzevragen. Wie het snelst alle vragen goed beantwoordt, maakt kans op mooie prijzen. Esther Scholten, marketingmanager van Misset Horeca, rekent op duizenden vakmensen die gaan meedoen. ‘Het werkt gewoon verslavend.

De kennistest wordt voor de tweede keer georganiseerd. Nog groter, nog beter en nog leuker, belooft Esther Scholten. ‘In 2004 zijn we voor het eerst met de test van start gegaan. Toen werden we al verrast door het grote succes. Nu zijn meer mensen uit het vak online en verwachten we nog meer deelnemers. We zijn er klaar voor.’

De Misset Horeca-kennistest is vernieuwd. De database telt nu ruim 3500 vragen, waardoor de deelnemers de mogelijkheid krijgen om op nog meer terreinen hun vakkennis te testen. Ook nieuw is dat scholen en bedrijfsleven worden uitgenodigd om mee te doen. Scholten: ‘Wat betreft de scholen: daar kunnen studenten en docenten om de hoogste eer strijden. Samen strijden ze weer voor de bokaal De Slimste School 2007. Ook horecabedrijven kunnen nu meedoen: voor ondernemers en medewerkers hebben we een eigen categorie. En ook die gaan gezamenlijk strijden om de eretitel Slimste Horecabedrijf 2007.’

Van 20 oktober tot en met 15 december is de kennistest online. Deelnemers kunnen onbeperkt spelen. De weekwinnaars worden bekendgemaakt op maandag via de nieuwsbrief van Missethoreca.nl. (Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief via www.missethoreca.nl/nieuwsbrief.) Ook in het weekblad Misset Horeca is wekelijks aandacht voor het verloop van de wedstrijd.

Finale op de Horecava
Als klap op de vuurpijl wordt de grote finale live gespeeld tijdens de Horecava in Amsterdam, die van 8 tot en met 11 januari wordt gehouden. Op de Horecava Arena treden de beste weekwinnaars met elkaar in het strijdperk. Scholten: ‘Dat belooft een leuk spektakel te worden. De beste docenten, studenten, ondernemers en medewerkers kunnen aan het verzamelde publiek laten zien hoe goed ze zijn. Daar worden ook de prijzen uitgereikt.’

Voor elke categoriewinnaar is een geldbedrag van e1000,- gereserveerd. Er is ook een speciale hoofdprijs voor studenten: een baan in de hotelindustrie in de Verenigde Staten. Scholten: ‘En let verder op de speciale weekprijzen die we inzetten. Die zijn nog een verrassing en worden via de website en het blad aangekondigd.’

Kans op een baan in VS
HRC International, een internationaal wervings- en selectiebureau uit Maastricht, stelt – net als twee jaar geleden – een bijzondere prijs beschikbaar voor gemotiveerde deelnemers. Het bureau gaat voor jou op zoek naar een betaald ‘trainership’ in de Verenigde Staten. Vliegreis, visa en verzekeringen worden door HRC geregeld. Alleen de visumkosten zijn voor jou, de rest wordt betaald door HRC enMisset Horeca. Wil jij in Las Vegas of Miami getraind en betaald worden in en door de mooiste hotels ter wereld, doe dan mee met de kennistest. Bij deelname kun je aanvinken of je in aanmerking wilt komen voor de hoofdprijs. Wie de beste motivatie schrijft wordt uitgenodigd voor een sollicitatieprocedure bij HRC International.

Speel nu direct mee in de Misset Horeca Kennistest…

Reageer op dit artikel