artikel

Portabella’s gevuld met spinazie

Horeca

Ingrediënten voor 2 personen

  • 2 Portabella’s
  • 150 gram diepvriesspinazie à la crème
  • 50 gram feta
  • 25 gram pijnboompitten
  • 1 ei
  • zout en peper
  • 75 gram geraspte oude kaas

Bereidingswijze:
spinazieVerwarm de oven voor op 175 graden. Snij de stelen uit de Portabella’s en hak ze fijn. Laat de spinazie ontdooien (in de magnetron). Snijd de feta in stukjes. Meng de gehakte Portabellastelen, de feta en de pijnboompitten door de spinazie. Klop het ei in een kom met een vork los en meng deze ook door de spinazie. Maak op smaak met zout en peper. Vul de portabella’s met het mengsel en verdeel de geraspte kaas erover. Zet de Portabella’s in een licht ingevette ovenschaal en gaar ze ongeveer 15 minuten in de oven.Vul eens witte of reuze champignons met het spinaziemengsel en geef ze als borrelhapje.

Reageer op dit artikel