artikel

Workshops op het IJscongres

Horeca

IJsp€g€lsHet belang van data voor de onderbouwing van uw ideeën en uw plannen. Een van de belangrijkste doelstelling van het IJscentrum is de ambahctelijk ijsbereider te ondersteunen met zijn bedrijfsvoering. Als vakman heeft u liefde voor uw vak. Als ondernemer wilt u met uw inspanningen resultaat behalen. Om u daarbij te hlepen, heeft het IJscentrum […]

IJsp€g€ls
Het belang van data voor de onderbouwing van uw ideeën en uw plannen. Een van de belangrijkste doelstelling van het IJscentrum is de ambahctelijk ijsbereider te ondersteunen met zijn bedrijfsvoering. Als vakman heeft u liefde voor uw vak. Als ondernemer wilt u met uw inspanningen resultaat behalen. Om u daarbij te hlepen, heeft het IJscentrum van uw wat gegevens nodig. Daarover gaat de workshop IJsp€g€ls.

Marketing, activiteiten en verkoopondersteuning in de ijssalon
In een forumbijeenkomst onder leiding van Vivian Boelen delen Yvonne van Gennip, Marjolein Lankhout, Theo van Wamel, Luc Blok en Leon Kees hun ervaringen openlijk met de branche.

IJs een inspirende eetcultuur
In een wervelende demonstratie door Rudolph van Veen en Robin Alting zullen verrassende smaakcombinaties met mini cressen via de ‘Coldstone methode’ aan u voorbij flitsen. Combinaties die uw stoutste verwachten zullen overtreffen.

Ambachtelijk ijs & de kunst van presenteren
De presentatie van ambachtelijk ijs is zeer bepalend voor de uitstraling van de ijssalon en voor de ijsbeveling van consumenten. Middels deze workshop wordt aan de hand van trends duidelijk gemaakt hoe men op een eenvoudige en voordelige wijze ambachtelijk ijs kan presenteren in de ijssalon.

Reageer op dit artikel