artikel

Italiaanse ciabatta met gorgonzola en rode ui

Horeca

Ingrediënten: 1 ciabatta broodje 1 kleine rode ui, in dunne partjes ½ eetlepel olijfolie extra vierge 1 theelepel balsamicoazijn zout, versgemalen peper 30 g rucola 75 g gorgonzola Bereidingswijze:Verwarm een grillpan voor tot gloeiend heet. Rooster de partjes ui in de grillpan in ca. 3-5 minuten bruin en gaar, keer ze regelmatig. Snijd de ciabatta […]

Ingrediënten:

  • 1 ciabatta broodje
  • 1 kleine rode ui, in dunne partjes
  • ½ eetlepel olijfolie extra vierge
  • 1 theelepel balsamicoazijn
  • zout, versgemalen peper
  • 30 g rucola
  • 75 g gorgonzola

Bereidingswijze:
Verwarm een grillpan voor tot gloeiend heet. Rooster de partjes ui in de grillpan in ca. 3-5 minuten bruin en gaar, keer ze regelmatig. Snijd de ciabatta overlangs open en besprenkel de snijvlakken met olijfolie. Leg de onderkant op een bord en verdeel de rucola erover. Snijd de gorgonzola in plakjes en leg ze op de rucola. Schep de rode ui om met de balsamicoazijn en zout en peper naar smaak en verdeel de partjes over de gorgonzola. Leg de bovenkant van de ciabatta erop.