artikel

NedFox maakt eenvoudig starten met winkelautomatisering mogelijk

Horeca

EMMELOORD – NedFox BV, specialist in retailautomatisering, maakt eenvoudig automatiseren voor de detaillist mogelijk met RetailVista Basic.

De winkel krijgt via www.degemakkelijkstekassa.nl de beschikking over productbeheer, statistiek en een volledige scankassa. De eerste 30 dagen kan men gratis gebruik maken van een proefabonnement.

Bij tevredenheid kan de proefversie worden omgezet in een abonnement. Voor 59 euro per maand zijn het gebruik en hosting van de software, nieuwe versies van RetailVista, back-up en helpdesk afgedekt. De investering van een server met back-upunit komt daardoor te vervallen.

De detaillist krijgt een eigen inlognaam en wachtwoord voor de website en installeert de RetailVista Basic kassasoftware op zijn PC. Vervolgens kunnen de producten worden ingevoerd en kan direct met het systeem worden afgerekend. Aan de hand van een simpele handleiding kan de detaillist direct aan de slag.

RetailVista is online: Overal waar internet is kan met RetailVista worden gewerkt. Zo kan de detaillist thuis de werkzaamheden uitvoeren die in de winkel zijn blijven liggen. De doorbraak in winkelautomatisering is binnen handbereik!

Reageer op dit artikel