artikel

Radijs met lenteui en sojasaus

Horeca

Ingrediënten voor 2 personen :

  • 1 bosje radijs
  • 2 lenteuitjes
  • 1 teentje knoflook
  • stukje verse gemberwortel van 1-2 cm
  • 1 eetlepel olie
  • 1 eetlepel sojasaus
  • 1 theelepel honing
  • 1 eetlepel koriander

Bereidingswijze:
radijsMaak de radijs schoon en snij ze in plakjes. Maak de lenteuitjes schoon en snij ze in diagonale stukjes van 3-4 cm. Pel de knoflook en hak deze fijn. Schil het stukje gemberwortel en rasp dit fijn. Verhit een wok of wijde braadpan. Voeg de olie toe en roerbak de radijs met de lenteui, gember en knoflook 3 minuten. Voeg de sojasaus en honing toe en roerbak nog 1-2 minuten. Bestrooi voor het serveren met fijngeknipte koriander.Lekker met rijst en geroosterde karbonade of varkensfilet.

Reageer op dit artikel