artikel

Trends & Inspirations Event op Beursplein Rotterdam

Horeca

ROTTERDAM – Het zonnetje gaat weer schijnen en we krijgen allemaal weer zin om te winkelen voor het nieuwe seizoen en om buitenactiviteiten te doen. Maar wat zijn de trends voor 2007? En waar haalt u uw inspiratie vandaan? Daarvoor moet je op zaterdag 31 maart op Beursplein Rotterdam zijn. In de Beurstraverse, de Beursgallery en The Mall vinden allerlei activiteiten plaats op het gebied van mode, lifestyle, beauty en gezondheid.

Tijdens het event vinden gedurende de dag de volgende activiteiten plaats op verschillende plekken in het winkelgebied:

  • In de Beurstraverse, aan de Lijnbaan zijde, kunt u zich laten verwennen door The Bodyshop. U krijgt hier en ontspannende handmassage of een make-up makeover.
  • In de Beurstraverse, aan de zijde van de Hoogstraat, kunt u zich laten inspireren op het gebied van het customizen van kleding en sieraden. Dit is helemaal DE TREND van NU! Ben je een beetje uitgekeken op dat ene shirtje van vorig seizoen of heb je net een ketting gekocht dat nog wat unieks nodig heeft? Dan moet u hier echt even langslopen. Odessa Jewels & Tymon Ferenc de Laat laten zien hoe u een sieraad of kledingstuk kunt opleuken naar eigen smaak.
  • Ook retro is de trend van dit moment. Het Italiaanse merk Vespa komt daarom naar Rotterdam. In The Mall zal Wetsteyn & Zn. een demonstratie geven van 2 modellen scooters; in oude en in ‘retro’ stijl. Tussen 14.00 en 15.00 uur komt de Vespa Club langs op de mooiste klassieke modellen scooters.
  • Zodra het weer mooier weer wordt, willen we er allemaal voor zorgen dat ons lichaam ‘zomer-proof’ is. Daarom komt David Lloyd Sports & Health Club Blijdorp naar de Beursgallery voor sportadvies. Daarnaast kunt u genieten van spectaculaire demonstraties van de Braziliaanse vechtsport Capoeira.

Naast deze activiteiten kan het winkelend publiek meedoen aan een winactie met prijzen zoals een maandabonnement bij David Lloyd en een origineel Vespa horloge.
Kortom; er is genoeg te zien en te beleven op het gebied van trends en inspiratie op Beursplein Rotterdam op zaterdag 31 maart tussen 11.00 en 17.30 uur.

Meer informatie over Trends & Inspirations event op Beursplein Rotterdam vindt u op www.beursplein-rotterdam.nl

Reageer op dit artikel