artikel

Billboard aan de gevel

Horeca

SLAGERSWERELD – Soms kan extra promotie interessant of nodig zijn. De naam op de pui, lichtbakken en buitenborden. Grote spandoeken en banieren, de zogenaamde billboards, zijn daarvoor geschikt.

Om de winkel extra te laten opvallen kan op de pui een billboard worden geplaatst. Een billboard kan ook een blinde of slechte muur verbergen. Bovendien kunnen specifieke bedrijfsonderdelen extra worden benadrukt. De barbecueactiviteiten of juist de zelfgemaakte maaltijden zijn onderwerpen die via billboardreclame onder de aandacht gebracht kunnen worden. Informeer wel altijd naar de benodigde vergunningen. Niet iedere gemeente is even makkelijk daarin.

Kleurenfoto’s
Een billboard wordt opgebouwd uit een frame van aluminiumbuizen waarop een kunststof doek (bisonyl) wordt aangebracht. Op dit doek wordt een kleurenfoto gedrukt. De foto’s kunnen door de slager zelf worden aangeleverd maar ook verzorgd worden door Van Erkel Decoraties en Reclame , de leverancier van de billboards.
De kosten van een billboard zijn afhankelijk van de grootte, de fotografie, de moeilijkheidsgraad van het bevestigen en de afgelegde kilometers door de monteurs.

Gezien bij:
Keurslagerij de With
Dorpsstraat 70
2665 BK Bleiswijk
Tel. (010) 521 25 37
http://www.dewithmaaltijden.nl

Kengetallen:
Buizenframe voor een doek van 150 x 225 cm: ± € 250,00
Fullcolourfoto op bisonyl (kleurecht) inclusief aankoop foto: ± € 250,00
Kosten bij De With (per stuk): ± € 200,00
Montagekosten verschilt per situtatie.

Reageer op dit artikel