artikel

Eijsink vervangt service auto’s.

Horeca

AMSTERDAM – Recentelijk heeft Eijsink Afrekensystemen de helft van al haar service auto’s vervangen. Ondanks dat niet alle bussen aan vervanging toe waren is besloten tot deze vernieuwing.

De nieuwe bussen zijn standaard uitgerust met een navigatiesysteem. Daarnaast zendt het systeem informatie door naar de planningsafdeling van de Technische Dienst. Deze krijgt hierdoor bijvoorbeeld real-time informatie over de locatie van de buitendienstmedewerker en is te volgen via een digitale kaart op een breedbeeld LCD-scherm.

Elke bus heeft standaard vele onderdelen aan boord. Het ter plekke verhelpen van storingen aan afrekensystemen, betaalterminals etc kan daarom veelal on-site uitgevoerd worden. Gewoon omdat het afrekenproces niet mag stagneren.

Eijsink Afrekensystemen B.V.
074 – 250 5500

Reageer op dit artikel