artikel

Motivatie overbrengen op medewerkers en klanten

Horeca

SLAGERSWERELD – ‘Ik ben vaak voor vijf uur ’s morgens al wakker. Dan wil ik eigenlijk meteen aan de slag. Ik zit dan vol adrenaline.’ Dat zegt Erik van Eijk, winnaar van de jonge ondernemersprijs.

 ‘Ik ben vaak voor vijf uur ’s morgens al wakker. Dan wil ik eigenlijk meteen aan de slag. Ik zit dan vol adrenaline.’ Dat zegt Erik van Eijk, winnaar van de jonge ondernemersprijs.
 
 ‘We zijn nog maar net begonnen en nu al een prijs, dat is heel erg mooi. Maar het betekent wel dat er door klanten en ook collega’s extra op je wordt gelet. Maar dat mag, we gaan voor kwaliteit en dat willen we zo houden. Sterker nog, we willen waar mogelijk verbeteren.’
 
 ‘We wilden het liefst een winkel op een A-locatie en die zijn niet echt ruim voorhanden. Je moet toch ergens beginnen en de beste kansen waren er bij de Keurslager-formule. Na een gesprek is men voor mij gaan zoeken en belde de slager uit Bussum of we interesse hadden.’
 
 ‘Het valt niet mee om je financiering rond te krijgen, je moet alles gedegen doen. Je moet echt het onderste uit de kan halen en alles opschrijven wat met de zaak te maken heeft.
 
Reageer op dit artikel