artikel

Wijnkaart van de Klap loopt over van duidelijkheid

Horeca

wijnkaart De KlapWie bij wijn- en dinercafé De Klap in Den Haag een glas of fles wijn wil bestellen, wordt op zijn wenken bediend. Geen ellenlange verhalen en omschrijvingen maar een duidelijke wijnkaart. Alle 60 wijnen zijn ingedeeld op smaak (fris of stevig) en er staat ook een spijsadvies bij.

De samenstellers van deze wijnkaart, Jeroen Bronkhorst en Henriëtte Bastiaans, verrassen hun gasten elke twee maanden met een nieuwe kaart. Wijnliefhebbers komen er graag omdat ze er kwaliteitswijnen voor een betaalbare prijs kunnen drinken.

In Misset Horeca nummer 20 vertellen Bronkhorst en Bastiaans over het samenstellen van hun wijnkaart. Hun motto: ‘wijn proeven is de wereld binnen halen.’

Bekijk hieronder de wijnkaart van De Klap:
Welkomstwoord

Wijnkaart Wit

Wijnkaart Rood

Wijnkaart Rosé

Wijnkaart dessertwijnen

Wijnkaart maandwijnen

Kelderspecialiteiten

Reageer op dit artikel