artikel

Aankoop

Horeca

Voorkom dure verrassingen door bouwkundige en akoestische eisen te controleren. Wellicht zijn er kostbare investeringen nodig in isolatie? Spreek met de verkoper af voor wiens rekening dergelijke voorzieningen komen. Breng deze kosten in mindering op de koopprijs. Ontbindingsvoorwaarde biedt uitweg Horecagelegenheden met maximale geluidsnorm in decibel: Restaurant: 75 Café: 85 Danscafé: 95 Discotheek : 100 […]

Voorkom dure verrassingen door bouwkundige en akoestische eisen te controleren. Wellicht zijn er kostbare investeringen nodig in isolatie? Spreek met de verkoper af voor wiens rekening dergelijke voorzieningen komen. Breng deze kosten in mindering op de koopprijs.

Horecagelegenheden met maximale geluidsnorm in decibel:

Restaurant: 75

Café: 85

Danscafé: 95

Discotheek : 100

Live muziek : 100 tot 120

Reageer op dit artikel