artikel

Aansprakelijkheid

Horeca

Als opdrachtgever bent u verantwoordelijk voor de begeleiding op de werkplek. Ook moet u zorgen voor een veilige werkomgeving die voldoet aan de Arbo-voorschriften. U behandelt uw uitzendkracht op dezelfde manier als medewerkers in vaste dienst. De aansprakelijkheid voor schade of ongevallen ligt in veel gevallen bij u. U doet er goed aan hierover duidelijke […]

Als opdrachtgever bent u verantwoordelijk voor de begeleiding op de werkplek. Ook moet u zorgen voor een veilige werkomgeving die voldoet aan de Arbo-voorschriften.

U behandelt uw uitzendkracht op dezelfde manier als medewerkers in vaste dienst. De aansprakelijkheid voor schade of ongevallen ligt in veel gevallen bij u. U doet er goed aan hierover duidelijke afspraken te maken.

Reageer op dit artikel