artikel

Algemene informatie Horecava 2006

Horeca

Datum Maandag 9 tot en met donderdag 12 januari 2006. Openingstijden Dagelijks van 11.00 uur tot 18.00 uur. Locatie Horecava 2006 vindt plaats in Amsterdam RAI en is alleen toegankelijke voor vakbezoekers. Wijnprofessional Maandag 9 tot en met woensdag 11 januari 2006. Dagelijks geopend van 12.00 uur tot 18.00 uur. Routebeschrijvingen Per tram en bus […]

Datum

Maandag 9 tot en met donderdag 12 januari 2006.

Openingstijden

Dagelijks van 11.00 uur tot 18.00 uur.

Locatie

Horecava 2006 vindt plaats in Amsterdam RAI en is alleen toegankelijke voor vakbezoekers.

Wijnprofessional

Maandag 9 tot en met woensdag 11 januari 2006.

Dagelijks geopend van 12.00 uur tot 18.00 uur.

Routebeschrijvingen

Per tram en bus

Vanaf NS-station Amsterdam CS

 • Iedere tien minuten rijdt tram 4 tussen het centrum van Amsterdam en Amsterdam RAI
 • Vanaf NS-station Amsterdam Amstel

 • kunt u Amsterdam RAI bereiken met metrolijn 52 (halte NS-station Amsterdam RAI) of bus 15 (halte Europaplein)
 • Vanaf NS-station Amsterdam Duivendrecht

 • stoptrein richting Schiphol (halte NS-station Amsterdam RAI) of sneltram 50 en 51 (halte NS-station Amsterdam RAI)
 • Per trein

  NS-station Amsterdam RAI ligt op 300 meter van het RAI-gebouw. Dit station heeft een regelmatige verbinding met NS-station Amsterdam-Duivendrecht en NS-station Schiphol, die zich aangesloten op het internationale intercitynet.

  Auto

  Direct bij het naderen van Amsterdam via de autosnelweg A1 (Amersfoort/Amsterdam), A2 (Utrecht/Amsterdam) of A4 (Den Haag/Amsterdam) is op de ringweg rond de hoofdstad de RAI aangegeven op de ANWB-borden, die de route aangeven naar de RAI parkeergarages en terreinen. De RAI ligt direct aan de ringweg.

  Parkeergarages

  Voor parkeren in de RAI garages en op de terreinen rond het RAI-gebouw geldt een tarief van €12,- per keer. Bij betaling via één van de automaten in de garage, op het parkeerterrein of bij de entree, ontvangt u een uitrijkaart.

  Registeren

  Alleen vakbezoekers krijgen toegang tot Horecava. Medio december is voorregistratie via www.horecava.nl mogelijk. Wie geen registratiecode heeft ontvangen, moet aantonen vakbezoeker te zijn. Wie niet voorregistreert, betaalt €35,00 entree en moet een inschrijving van de Kamer van Koophandel kunnen tonen.

  Reageer op dit artikel