artikel

Bedrijfsrestaurant van de toekomst

Horeca

Een state-of-the-art-gebouw. Zo noemt president-directeur Hans Gennissen van Facilicom Services Group ‘zijn’ nieuwe kantoor in Schiedam. Toepassingen op het gebied van catering, schoonmaak, klimaatbeheersing en beveiliging zijn innovatief. En dat is voor Facilicom en dochter Prorest een belangrijk verkoopargument. Misset Catering nam een exclusief kijkje.

Geen cassière scheelt personeelskosten. Facilibom president-directeur Hans Gennissen rekent dan ook zelf af in het innovatieve bedrijfsrestaurant, dat uiteraard wordt gecaterd door Prorest.
Het bedrijfsrestaurant met 140 zitplaatsen en uitgerust voor 450 bezoekers tijdens lunch, heeft vloerbedekking, audiovisuele apparatuur voor groepspresentaties en zitcoupés die ook als werkplek kunnen fungeren.
De glazen kap en het koelmeubel is tevens opslagruimte, scheelt tijd, want in- en uitruimen is niet meer nodig. De koelingen hebben overigens vloerleidingen waar koelvloeistof doorheen loopt.
Restaurantbezoekers sorteren zelf hun vuile servies en bestek. De Prorestmedewerkers hoeven niet te tillen en sjouwen met afwasbakken. Alles loopt letterlijk en figuurlijk op rolletjes.
Regelmatig frontcooking bij het fraai en strak ogende uitgiftebuffet.

Foto’s: Joep van der Pal

Reageer op dit artikel