artikel

Beeldreportages

Horeca

Restaurant Haagsche Hoge School ‘Bruut’ Het nieuwe restaurant van de Haagse Hogeschool lijkt in veel op het bekende en succesvolle La Place-concept. Een soort markt waar in ‘kraampjes’ met een keur aan food & beverage. Grootste verschil is prijs. ‘We houden rekening met het beperkte budget van een student.’ Bekijk hier de beeldreportage… Ontmoetingsplek bij […]

cateringRestaurant Haagsche Hoge School ‘Bruut’

Het nieuwe restaurant van de Haagse Hogeschool lijkt in veel op het bekende en succesvolle La Place-concept. Een soort markt waar in ‘kraampjes’ met een keur aan food & beverage. Grootste verschil is prijs. ‘We houden rekening met het beperkte budget van een student.’

Bekijk hier de beeldreportage…

iss cateringOntmoetingsplek bij uitstek

Het bedrijfsrestaurant in het nieuwe kantoor van ISS Facility Services in Utrecht blijkt dé ontmoetingsplek voor de medewerkers van de verschillende bedrijfsonderdelen. Het strakke maar sfeervolle restaurant biedt ook werkplekken. ‘En geborgenheid’.

Bekijk hier de beeldreportage…

brood‘Leuker kunnen je het niet maken’

De nieuwe panden van de Belastingdienst in Apeldoorn hebben al een architectuurprijs gewonnen. Het bedrijfsrestaurant en de bijbehorende faciliteiten verdienen ook een prijs. Want mooi, leuk, goed en doordacht. Sodexho is er trots op.

Bekijk hier de beeldreportage…

nikeNike kent geen broodtrommeltje

Het hoofdkantoor van Nike Europe staat in Hilversum. De internationale medewerkers nemen geen broodtrommeltje mee. Ze kunnen zelfs terecht in een à la carte restaurant met bediening. Nog luxer, gratis D.E.-koffie én, uniek, een eigen Starbucks koffiecorner.

Bekijk hier de beeldreportage…

Design en foodfun in Ginger’s Schiphol

Op de duurste vierkante meters van Nederland is een nieuw bedrijfs-restaurant verrezen. En wat voor een. Ginger’s in het World Trade Center op Schiphol staat voor 1200 m2 hoogstandjes op design- én foodgebied.

Bekijk hier de beeldreportage…

Cateren in droomkantoor

SAB Catering verzorgt food & beverage in het gloednieuwe innovatieve droomkantoor van kantoorinrichter Samas in Houten. Het bedrijf is zelfs businesspartner van Samas. Het belevingskantoor verwacht 10.000 bezoekers per jaar.

Bekijk hier de beeldreportage…

Weg van de werkplek

Zitten op ‘gras’ en tussen rode lippen en hangende kop-en-schotels met een lampje. Nee, we zijn niet in een pretpark voor kinderen, maar in het bedrijfsrestaurant voor volwassen medewerkers van Ballast Nedam. Weg van de werkplek.

Bekijk hier de beeldreportage…

Bedrijfsrestaurant van de toekomst

Een state-of-the-art-gebouw. Zo noemt president-directeur Hans Gennissen van Facilicom Services Group ‘zijn’ nieuwe kantoor in Schiedam. Toepassingen op het gebied van catering, schoonmaak, klimaatbeheersing en beveiliging zijn innovatief. En dat is voor Facilicom een belangrijk verkoopargument.

Bekijk hier de beeldreportage…

Reageer op dit artikel