artikel

Behoeftebepaling

Horeca

Een exacte behoeftebepaling vergemakkelijkt uw zoektraject. Houd rekening met uw concept, zet eisen van uw vestigingsplaats op papier en bepaal de grootte van het pand. Stelt vast of u wel of niet een woning bij het bedrijfspand wenst en beslis of u voor nieuwbouw of een bestaand pand kiest. Kies een bedrijfsvorm die bij u […]

Een exacte behoeftebepaling vergemakkelijkt uw zoektraject. Houd rekening met uw concept, zet eisen van uw vestigingsplaats op papier en bepaal de grootte van het pand. Stelt vast of u wel of niet een woning bij het bedrijfspand wenst en beslis of u voor nieuwbouw of een bestaand pand kiest.

Kies een bedrijfsvorm die bij u past. Starters kiezen veelal voor een Eenmanszaak of Vennootschap onder firma (V.o.f.). Horecaondernemers die langer in het vak zitten kiezen veelal voor een Besloten Vennootschap (BV).

Tip! Bent u starter? Laat dan een makelaar thuis komen. Hij kan veelal aan uw karakter, woning, tuin en auto een behoorlijke inschatting maken welke onderneming bij u past.

Reageer op dit artikel