artikel

Bepaal uw mediakeuze met gegevens over het bereik

Horeca

Veel kranten en tijdschriften doen regelmatig onderzoek naar het bereik van hun medium. De onderzoeksgegevens van een medium kunt u gratis opvragen bij de uitgever van de krant of het tijdschrift. Realiseer u dat de getoonde cijfers mogelijk licht subjectief kunnen zijn. U kunt gegevens opvragen over: bij hoeveel mensen de krant/het tijdschrift in de […]

Veel kranten en tijdschriften doen regelmatig onderzoek naar het bereik van hun medium. De onderzoeksgegevens van een medium kunt u gratis opvragen bij de uitgever van de krant of het tijdschrift. Realiseer u dat de getoonde cijfers mogelijk licht subjectief kunnen zijn.

U kunt gegevens opvragen over:

  • bij hoeveel mensen de krant/het tijdschrift in de bus valt
  • hoeveel mensen de krant/het tijdschrift daadwerkelijk lezen
  • hoeveel mensen een gemiddeld nummer van de krant/het tijdschrift bekijken

  • hoeveel mensen een bepaalde pagina in het blad bekijken
  • Reageer op dit artikel