artikel

Bereken de verkoopprijs van een milkshake

Horeca

Milkshakebekers zijn er in de maten van 200, 250, 300, 400 een 500 ml. Reken de kostprijs van uw beker(s) uit en er rolt een adviesverkoopprijs uit. Dit advies is gebaseerd op een brutowinstmarge van 75 procent. Maar kijk naar uw concurrentie en uw kwaliteit en wellicht kunt u de winstmarge verhogen. Houd naast de kostprijs van de ingrediënten rekening met uw kosten aan de machine (afschrijving, renteverlies, verzekering, onderhoud) schoonmaakkosten en personeelskosten.

Let op: gebruik bij het invoeren van de getallen een punt (0.04) wanneer u met decimalen wilt werken.‘);myWin.document.write (”);myWin.document.write (‘Kostprijs: €  ‘+cent(Math.round((A7()*100))/100)+’ 

‘);myWin.document.write (‘Verkoopadviesprijs: €  ‘+cent(Math.round((A8()*100))/100)+’ ‘);}function cent(amount) {// returns the amount in the .99 format amount -= 0; return (amount == Math.floor(amount)) ? amount + ‘.00’ : ( (amount*10 == Math.floor(amount*10)) ? amount + ‘0’ : amount);}–>

Voor een milkshake van  ml
Prijs per 1 kg milkshakepoeder euro
Milshake siroop per 30 ml
per portie 
Beker+deksel
Milkshake rietje
Aantal keer over de kop

(vul alle velden in voor een accuraat antwoord)

Reageer op dit artikel