artikel

Beste wijnkaart van 2003

Horeca

In samenwerking met het blad PersWijn organiseerde Misset Horeca opnieuw de wedstrijd Wijnkaart van het Jaar. Lezers van Misset Horeca werden opgeroepen hun wijnkaart te sturen naar de redactie in Doetinchem. De kaarten werden beoordeeld door een onafhankelijke jury onder leiding van wijnschrijver Hubrecht Duijker. De jury bestond verder uit Frank Jacobs (redacteur PersWijn), René […]

In samenwerking met het blad PersWijn organiseerde Misset Horeca opnieuw de wedstrijd Wijnkaart van het Jaar. Lezers van Misset Horeca werden opgeroepen hun wijnkaart te sturen naar de redactie in Doetinchem. De kaarten werden beoordeeld door een onafhankelijke jury onder leiding van wijnschrijver Hubrecht Duijker. De jury bestond verder uit Frank Jacobs (redacteur PersWijn), René Boender (creatief adviseur), Anjo de Bont (sommelier restaurant De Moerbei in Oegstgeest) en Hans Steenbergen (hoofdredacteur Misset Horeca).

De wedstrijd wijnkaart van het jaar kende een nieuwe opzet. Dit jaar onderscheidde de jury de ‘Beste Wijnkaart van 2003’ in twee verschillende categorieën. Een voor de categorie restaurants en een voor de categorie eetcafés, brasseries en grand cafés. Ook reikte de jury een oorkonde uit aan wijnkaarten die excelleren op de volgende onderdelen: typografie, vormgeving, wijn per glas, gegeven wijn en spijs-combinaties, wijninformatie en een prijs voor nieuwe wereldwijnen op de wijnkaart. Bedrijven uit zowel de categorie restaurants als eetcafés, brasseries en grand cafés kwamen hiervoor in aanmerking.

Organisatie:

Reageer op dit artikel