artikel

Brede oriëntatie voorkomt teleurstellingen

Horeca

Voorkom een miskoop door een brede oriëntatie op keukenapparatuur. Zet uw plan of concept eerst op papier en koppel daar een budget aan. Ga vervolgens bij drie collega’s kijken en praat met keukenpersoneel over eventuele knelpunten en capaciteitsproblemen. Bezoek diverse horecabeurzen en krijg inzicht in de leveranciers. Laat u uitgebreid informeren over de specifieke eigenschappen […]

Voorkom een miskoop door een brede oriëntatie op keukenapparatuur. Zet uw plan of concept eerst op papier en koppel daar een budget aan. Ga vervolgens bij drie collega’s kijken en praat met keukenpersoneel over eventuele knelpunten en capaciteitsproblemen. Bezoek diverse horecabeurzen en krijg inzicht in de leveranciers. Laat u uitgebreid informeren over de specifieke eigenschappen van de leveranciers en hun producten. Toets tenslotte uw ideeën door een externe adviseur in de arm te nemen.


Elf bakwandtrends…


Alle kookapparatuur op een rij. Klik op uw keuze.