artikel

Combisteamer

Horeca

Een staaf brengt stoom in de kookruimte die qua grootte op een oven lijkt. Combisteamers onderscheiden we in drukloze steamers en steamers met overdruk. Bij een drukloze combisteamer kan een kok tijdens het kookproces de deur openen. Bij een combisteamer met overdruk moet eerst stoom worden afgeblazen. Naast stomen kan een combisteamer ook bakken en […]Een staaf brengt stoom in de kookruimte die qua grootte op een oven lijkt. Combisteamers onderscheiden we in drukloze steamers en steamers met overdruk. Bij een drukloze combisteamer kan een kok tijdens het kookproces de deur openen. Bij een combisteamer met overdruk moet eerst stoom worden afgeblazen. Naast stomen kan een combisteamer ook bakken en braden.


Alle kookapparatuur op een rij. Klik op uw keuze.

Reageer op dit artikel