artikel

Communicatie

Horeca

Hoe worden leermeesters op de hoogte gehouden? Kenwerk houdt leermeesters regelmatig op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de regio via de digitale nieuwsbrief Aldoende Digitaal. U kunt zich via deze link aanmelden. Ook de school is een belangrijke informatiebron. De meeste scholen organiseren periodiek een leermeesteroverleg. De voorbereiding van het leermeesteroverleg gebeurt vaak door […]

leerbedrijf Hoe worden leermeesters op de hoogte gehouden?

Kenwerk houdt leermeesters regelmatig op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de regio via de digitale nieuwsbrief Aldoende Digitaal. U kunt zich via deze link aanmelden.

Ook de school is een belangrijke informatiebron. De meeste scholen organiseren periodiek een leermeesteroverleg. De voorbereiding van het leermeesteroverleg gebeurt vaak door een zogeheten Klankbordgroep. In zo’n groep zitten vertegenwoordigers namens het regionale bedrijfsleven en vertegenwoordigers van de school (of meerdere scholen in die regio). De onderwijsadviseur heeft in veel gevallen de rol van secretaris. Deelname aan het leermeesteroverleg is geen verplichting, maar wel noodzakelijk als u goed op de hoogte wilt blijven van de ontwikkelingen op een school en de consequenties die dat heeft voor de leerling. Daarnaast biedt het leermeesteroverleg u de mogelijkheid uw wensen kenbaar te maken aan de school. Onderwerpen die aan de orde komen, zijn het werven van de juiste leerling, het motiveren van de leerling en hoe een leerling objectief te beoordelen. Ook ontvangen leermeesters alle praktische informatie die nodig is voor de begeleiding van de leerlingen in het komende opleidingsjaar.

Als leerbedrijf heb ik zowel contact met de school als met Kenwerk. Waar kan ik met welke vraag terecht?

Voor vragen die gaan over de begeleiding en beoordeling van uw leerling en de inhoud van de opleiding, kunt u terecht bij de onderwijsinstelling. Met elke andere vraag kunt u terecht bij Kenwerk. Mocht het een vraag zijn die het kenniscentrum zelf niet kan beantwoorden, dan helpt zij u graag zoeken naar de organisatie die dat wel kan.

Hoe kom ik in contact met Kenwerk?

U kunt Kenwerk op verschillende manieren bereiken; via telefoonnummer (079) 320 36 33 of via e-mail: info@kenwerk.

Het bezoekadres is:

Maria Montessorilaan 11-17

2719 DB Zoetermeer

Telefoonnummer: 079 360 14 00

Faxnummer: 079 360 14 01

Postadres:

Postbus 611

2700 AP Zoetermeer