artikel

De 13 ‘Lekkerste Broodjes van Nederland’ 2003

Horeca

‘Een mooie aanblik is goed voor het verteringsproces.’ Woorden opgetekend uit de mond van jurylid Thomas Lepeltak, kijkend naar de dertien geselecteerde creaties voor de finale van de vakwedstrijd ‘Het Lekkerste Broodje van Nederland’ 2003 in de categorie Horeca. De broodjes zagen er prachtig uit en op de smaak viel evenmin veel aan te merken. […]

‘Een mooie aanblik is goed voor het verteringsproces.’ Woorden opgetekend uit de mond van jurylid Thomas Lepeltak, kijkend naar de dertien geselecteerde creaties voor de finale van de vakwedstrijd ‘Het Lekkerste Broodje van Nederland’ 2003 in de categorie Horeca. De broodjes zagen er prachtig uit en op de smaak viel evenmin veel aan te merken.

Bekijk hier de recepten van alle deelnemende finalisten

Reageer op dit artikel