artikel

De juiste afmeting van uw bakplaat of grill

Horeca

Koop nooit meer een te grote of te kleine bakplaat of grill door een eenvoudige rekensom te maken, voordat u met een leverancier gaat praten. Bereken de oppervlakte van het vlees en vermenigvuldig dit met het maximaal aantal porties dat u gelijktijdig bakt op de bakplaat of grill; simpel maar effectief. Voorbeeld: Lengte vlees: 10 […]

Koop nooit meer een te grote of te kleine bakplaat of grill door een eenvoudige rekensom te maken, voordat u met een leverancier gaat praten. Bereken de oppervlakte van het vlees en vermenigvuldig dit met het maximaal aantal porties dat u gelijktijdig bakt op de bakplaat of grill; simpel maar effectief.

Voorbeeld:

Lengte vlees: 10 centimeter

Breedte vlees: 8 centimeter

Maximaal aantal porties gelijktijdig: 40

Berekening:

(10 x 8 = 80 cm²) x 40 porties = 3200 cm².


Het adviesformaat is een bakplaat of grill van 56,5 cm x 56,5 cm. Voorkom capaciteitproblemen bij extreme drukte in uw bedrijf door de bakplaat of grill in een iets grotere afmeting aan te schaffen dan de berekening hierboven.


Alle kookapparatuur op een rij. Klik op uw keuze.

Reageer op dit artikel