artikel

De rapportagemogelijkheden

Horeca

De bedrijfsvoering van een horecaonderneming wordt complexer en is continue aan veranderingen onderhevig. De kassa als een centraal en betrouwbaar registratiepunt van alle transacties dient hierop ingesteld te zijn. Diepgaande rapportages signaleren sneller aandachtpunten bij de behaalde resultaten. Voorbeeldrapportages uit kassasystemen die de bedrijfsanalyse makkelijker maken: Totale omzet per maand, week of dag. Omzet per […]

De bedrijfsvoering van een horecaonderneming wordt complexer en is continue aan veranderingen onderhevig. De kassa als een centraal en betrouwbaar registratiepunt van alle transacties dient hierop ingesteld te zijn. Diepgaande rapportages signaleren sneller aandachtpunten bij de behaalde resultaten.

Voorbeeldrapportages uit kassasystemen die de bedrijfsanalyse makkelijker maken:

  • Totale omzet per maand, week of dag.

  • Omzet per personeelslid per maand, week of dag.

  • Omzet per wijk, groep, tafel of terrasstoel.

  • Uurverkoop per product of per personeel.

  • Omzet van een product per tafel.

  • Beste vijftig producten in bedragvolgorde.

  • Beste vijftig producten in aantalvolgorde.

Verplaats bijvoorbeeld omzetcijfers van het kassasysteem naar boekhoudprogramma’s of andere toepassingen. Vervolgens zijn de omzetcijfers te vergelijken met vorige resultaten en te presenteren aan personeel of accountant.

Reageer op dit artikel