artikel

Declaratie

Horeca

Een uitzendbureau werkt op declaratiebasis. U betaalt alleen voor de werkelijk gewerkte uren, dus pas op het moment dat de uitzendkracht zijn of haar werkbriefje bij de uitzendorganisatie inlevert. Uw uitzendkracht legt u wekelijks zijn of haar werkbriefje voor. U checkt de uren, ondertekent het en de medewerker levert het briefje vervolgens in bij zijn […]

Een uitzendbureau werkt op declaratiebasis. U betaalt alleen voor de werkelijk gewerkte uren, dus pas op het moment dat de uitzendkracht zijn of haar werkbriefje bij de uitzendorganisatie inlevert. Uw uitzendkracht legt u wekelijks zijn of haar werkbriefje voor. U checkt de uren, ondertekent het en de medewerker levert het briefje vervolgens in bij zijn of haar uitzendbureau. De uitzendorganisatie betaalt de medewerker uit en zendt u een nota.

Om de kosten van de voorfinanciering in de hand te houden, hanteren veel uitzendbureaus een strikte betalingstermijn of een automatische incasso. Betaalt u niet binnen de gestelde termijn, dan komt er rente bovenop het bedrag.

Reageer op dit artikel