artikel

Extra verkooppunten met mobiele betaalautomaten

Horeca

Installeer mobiele betaalautomaten in uw zaak en verkort daarmee de looptijd van uw personeel. Pinnen, chippen of betalen met credit cards? Een mobiele betaalautomaat verwerkt het eenvoudig. En snel. Binnen maximaal vijftien seconden is een betaling afgerond. Met een betaalautomaat op GSM-techniek heeft u zelfs geen telefoondraad meer nodig. Op deze manier creëert u eenvoudig […]

Installeer mobiele betaalautomaten in uw zaak en verkort daarmee de looptijd van uw personeel. Pinnen, chippen of betalen met credit cards? Een mobiele betaalautomaat verwerkt het eenvoudig. En snel. Binnen maximaal vijftien seconden is een betaling afgerond. Met een betaalautomaat op GSM-techniek heeft u zelfs geen telefoondraad meer nodig. Op deze manier creëert u eenvoudig een extra verkooppunt. Handig voor op uw terras of in uw verplaatsbare snackkar.

Voordelen:

  • sneller

  • onafhankelijk van waar u bent

  • flexibel
  • Tip: slechts eenmaal per maand een cleaningcard door de automaat halen volstaat als onderhoud.

    Reageer op dit artikel