artikel

Feestelijke uitreiking en beoordeling

Horeca

De bekendmaking en uitreiking van de Beste wijnkaart van 2003 vond plaats op zondag 13 april in Hotel The Grand in Amsterdam. De jury beoordeelde de kaarten op de volgende aspecten: gastvriendelijkheid, verzorging en uitvoering van de kaart, indeling, correct taalgebruik, aanwezigheid van goede wijnen per glas, aanwezigheid van halve flessen, keuze van de huiswijnen, […]

De bekendmaking en uitreiking van de Beste wijnkaart van 2003 vond plaats op zondag 13 april in Hotel The Grand in Amsterdam.

De jury beoordeelde de kaarten op de volgende aspecten: gastvriendelijkheid, verzorging en uitvoering van de kaart, indeling, correct taalgebruik, aanwezigheid van goede wijnen per glas, aanwezigheid van halve flessen, keuze van de huiswijnen, variatie in landen, gebieden en jaren, originaliteit, wijn-spijscombinaties en prijs-kwaliteitverhouding. Belangrijk vond de jury verder dat de wijnkaart toegankelijk moet zijn voor elke gast, ook voor gasten zonder uitputtende wijnkennis.

Reageer op dit artikel