artikel

Flexwet

Horeca

Houd rekening met de Flexwet. Deze bepaalt dat u als werkgever binnen een periode van drie jaar maximaal drie arbeidscontracten voor bepaalde tijd mag sluiten met dezelfde medewerker. Heeft een uitzendkracht drie eerdere contracten gehad en bent u de vierde op rij, dan bent u verplicht een contract voor onbepaalde tijd aan te bieden. Het […]

Houd rekening met de Flexwet. Deze bepaalt dat u als werkgever binnen een periode van drie jaar maximaal drie arbeidscontracten voor bepaalde tijd mag sluiten met dezelfde medewerker. Heeft een uitzendkracht drie eerdere contracten gehad en bent u de vierde op rij, dan bent u verplicht een contract voor onbepaalde tijd aan te bieden. Het uitzendbureau waarmee u zaken doet, zal u hierover informeren en adviseren.

Reageer op dit artikel