artikel

Fornuis

Horeca

Een fornuis is een vrijstaand toestel en bestaat uit een combinatie van een kookplaat (gas of electrisch) met een elektrische oven of gasoven. De belangrijkste reden om op gas te koken is de directe en zeer nauwkeurige regelbaarheid van de warmtebron.Het elektrisch koken heeft in Nederland slechts in beperkte mate ingang gevonden. Men kookt wel […]

Een fornuis is een vrijstaand toestel en bestaat uit een combinatie van een kookplaat (gas of electrisch) met een elektrische oven of gasoven. De belangrijkste reden om op gas te koken is de directe en zeer nauwkeurige regelbaarheid van de warmtebron.Het elektrisch koken heeft in Nederland slechts in beperkte mate ingang gevonden. Men kookt wel steeds meer op halogeen en keramiek.


Alle kookapparatuur op een rij. Klik op uw keuze.

Reageer op dit artikel