artikel

Haal meer uit een sollicitatie

Horeca

Sollicitaties hebben alles te maken met verwachtingen en afspraken. Een goede voorbereiding laat een sollicitatiegesprek doeltreffend verlopen en stelt u en de sollicitant op het gemak. Vertel de kandidaat duidelijk wat de sollicitatieprocedure is, waar het gesprek over gaat en informeer hem over de verdere gang van zaken. Openheid en heldere afspraken besparen u tijd. […]

Sollicitaties hebben alles te maken met verwachtingen en afspraken. Een goede voorbereiding laat een sollicitatiegesprek doeltreffend verlopen en stelt u en de sollicitant op het gemak. Vertel de kandidaat duidelijk wat de sollicitatieprocedure is, waar het gesprek over gaat en informeer hem over de verdere gang van zaken. Openheid en heldere afspraken besparen u tijd. U merkt zo direct of de sollicitant voldoet aan uw verwachtingen.