artikel

Haal meer uit vorderingen en verzekeringen

Horeca

U heeft meer waardevolle aanspraken dan u denkt. Een verzekeringspolis kan dienen als onderpand voor een lening. Wie een polis, bijvoorbeeld van een levensverzekering wil belenen, kan daarvoor terecht bij een verzekeraar tegen een relatief lage rente. De opgebouwde waarde van de polis dient dan als onderpand. Zo’n polis moet er natuurlijk wel één zijn […]

U heeft meer waardevolle aanspraken dan u denkt. Een verzekeringspolis kan dienen als onderpand voor een lening. Wie een polis, bijvoorbeeld van een levensverzekering wil belenen, kan daarvoor terecht bij een verzekeraar tegen een relatief lage rente. De opgebouwde waarde van de polis dient dan als onderpand.

Zo’n polis moet er natuurlijk wel één zijn die kapitaal uitkeert na een bepaalde tijd. U kunt ook vooruitlopen op vorderingen die u nog niet heeft geïnd. Flinke hoeveelheden van uw geld staan geparkeerd bij debiteuren. Op die geldstroom kunt u vooruitlopen. Via de truc van factoring zet u vorderingen snel om in direct te besteden euro’s. De factoringsmaatschappij knapt tegen een vergoeding het vuile werk voor u op.


* Naar de lommerd

* Naar Cash Converters

* Ruilen

* Voorschot van de overheid

* Haal meer uit vorderingen en verzekeringen

* Zoek een suikeroom

* Consuminderen

Reageer op dit artikel