artikel

Huisgemaakte chips & dips

Horeca

Nederlanders eten onderhand op elk moment van de dag. Soms zoet, soms hartig. Groente- en aardappelproducten als gefrituurde uienringen, seasoned wedges en chips, hot & spicy wedges, curry fries en crispy triangles vallen op hartige eetmomenten vaak goed in de smaak. Allerlei soorten chips & dips zijn op dit moment zeer in trek als alternatief borrelgarnituur. Ook het stokbroodje met kruidenboter voor aanvang van het diner wordt steeds vaker vervangen door crisps met een lekkere dip of chutney.

Een zakje tacochips is natuurlijk snel opengetrokken. Een potje dip zit in sneltreinvaart in een kommetje. Wilt u zich echter onderscheiden, dan is het zaak om deze chips & dips zelf te maken. Vermeld duidelijk op de kaart dan alles huisgemaakt is, hierdoor kunt u meer vragen voor deze starters.

Bekijk hier recepten voor huisgemaakte chips

Bekijk hier recepten voor huisgemaakte dips

Reageer op dit artikel