artikel

Inductiekookplaat

Horeca

Verhitting door inductie gebeurt door het opwekken van een magnetisch veld. Als u een pan met magnetisch materiaal op het kookoppervlak plaatst, neemt de stroomsterkte toe. Er ontwikkelt zich een magnetisch veld, dat in de pan direct in warmte wordt omgezet. Voordelen: · brandveiligheid omdat er geen open vuur is · lagere brandverzekering · eenvoudig […]Verhitting door inductie gebeurt door het opwekken van een magnetisch veld. Als u een pan met magnetisch materiaal op het kookoppervlak plaatst, neemt de stroomsterkte toe. Er ontwikkelt zich een magnetisch veld, dat in de pan direct in warmte wordt omgezet.

Voordelen:

· brandveiligheid omdat er geen open vuur is

· lagere brandverzekering

· eenvoudig schoon te maken

Nadelen:

· aanschafkosten


Alle kookapparatuur op een rij. Klik op uw keuze.

Reageer op dit artikel