artikel

Maak uw interieur luxe met een bank

Horeca

Een trend in horecainrichting is het gebruik van lange banken. In combinatie met tafels en stoelen biedt deze zitmogelijkheid veel vrijheid om te variëren binnen de ruimte. Houd bij een bank rekening met 60 centimeter breedte per zitplaats. Met een op maat gemaakte bank geeft u veel extra’s aan uw interieur. U bent origineel en […]

Een trend in horecainrichting is het gebruik van lange banken. In combinatie met tafels en stoelen biedt deze zitmogelijkheid veel vrijheid om te variëren binnen de ruimte. Houd bij een bank rekening met 60 centimeter breedte per zitplaats. Met een op maat gemaakte bank geeft u veel extra’s aan uw interieur. U bent origineel en kunt voor een bank kiezen van eenvoudig tot zeer luxe.

   

Reageer op dit artikel