artikel

Meer veiligheid door creditcards

Horeca

Transacties met creditcards betekent minder contant geld in kas. En dus minder veiligheidsrisico’s, ook voor uw medewerkers. Bovendien is het een prettige gedachte dat Interpay Nederland goedgekeurde transacties gegarandeerd uitbetaalt. Door creditcards te accepteren, bewijst u steeds meer gasten een dienst. Zij kunnen immers betalen op de manier die hen het beste uitkomt. Hoe meer […]

Transacties met creditcards betekent minder contant geld in kas. En dus minder veiligheidsrisico’s, ook voor uw medewerkers. Bovendien is het een prettige gedachte dat Interpay Nederland goedgekeurde transacties gegarandeerd uitbetaalt.

Door creditcards te accepteren, bewijst u steeds meer gasten een dienst. Zij kunnen immers betalen op de manier die hen het beste uitkomt. Hoe meer uw gasten betalen met creditcards, des te minder problemen u heeft met wisselgeld. Nadeel is dat de gunstige fooi regelmatig wegvalt.

Gasten met een creditcard hebben méér geld op zak dan het bedrag dat de consument gemiddeld in zijn portemonnee heeft. Door de extra bestedingsruimte zijn gasten sneller geneigd tot impulsaankopen. Dat levert extra omzet op.

Steeds meer buitenlandse gasten betalen met creditcards. Buitenlandse gasten lopen om veiligheidsredenen liever niet met veel contact geld op zak. Het aantal Europese creditkaarthouders bedraagt 180 miljoen terwijl wereldwijd 350 miljoen consumenten over een creditcard beschikken.

Reageer op dit artikel