artikel

Mogen wij u voorstellen, de jury’s!

Horeca

De organisatie van de Misset Catering Awards is full swing. De jury’s zijn samengesteld en de aanmeldingen worden verwerkt. Medio oktober wordt bekend wie de prestigieuze Awards in de wacht slepen. U kunt zich nu nog inschrijven tot en met 30 mei! Doe dat nu snel en lees direct uit welke professionals de jury’s bestaan.
Inschrijven en jury’s checken…

Er zijn Misset Catering Awards voor ‘grote’ (>5 cateringmedewerkers) en kleine bedrijfsrestaurants (<5 medewerkers). kandidaten kunnen zich aanmelden via>deze inschrijfformulieren. De inzending kan ook per post worden verstuurd. Foto’s, menu’s, informatie over themaweken, websites en filmpjes. Een onafhankelijke jury (zie onder) maakt een selectie uit de inzendingen, bezoekt de restaurants en spreekt met de cateringmanager én de opdrachtgever. In de septembereditie worden de genomineerde restaurants voorgesteld. Tijdens een speciale feestelijke avond in oktober worden de winnaars bekendgemaakt.

Jury Bedrijfsrestaurant van het Jaar

ruud baljeRuud Baljé

Runt sinds eind 2006 samen met zoon Joost het bureau Xtra Advies en Communicatie. Baljé (57) was jaren topman bij Sodexho Nederland. Enorme kennis van foodservice in het algemeen en bedrijfsrestauratieve voorzieningen in het bijzonder. Betitelt zichzelf als ‘echte f&b-man’.

www.xtra-communicatie.nl

Theo van Brussel

is directeur van Foodstep uit Wageningen. Hét bureau voor onderzoek, advies en training voor de wereld van eten, drinken en slapen. Van Brussel is tevens columnist van Misset Catering. Onder zijn leiding brengt Foodstep het jaarlijkse Nationale Catering Onderzoek uit.

www.foodstep.com

alien cnossenAlien Cnossen is sinds 2005 directeur van Kenwerk (voorheen LOB HTV), het kenniscentrum voor beroepsonderwijs en bedrijfsleven voor de sectoren horeca, toerisme en voeding, dat zetelt in Zoetermeer.

Kenwerk

Hans Steenbergen, hoofdredacteur Misset Horeca en Misset Catering, completeert de jury.

Partycateraar van het jaar

De redactie roept partycateraars op om mee te dingen naar de prestigieuze titel Partycateraar van het Jaar. Een onafhankelijke jury (zie onder) buigt zich over de inzendingen en selecteert drie kandidaten die persoonlijk worden bezocht. Er wordt gelet op creativiteit, vakmanschap, visie en personeelsbeleid. Op de feestavond medio oktober wordt bekend wie zich Partycateraar van het Jaar mag noemen.

Jury Partycateraar van het Jaar:

Siebe Terband (57)

studeerde af aan de Hogere Hotelschool Maastricht en was van 1974 tot in 2002 algemeen directeur van Martinair partyservice. Daardoor heeft Terband een onmetelijke schat aan ervaring in de partycatering- en evenementenmarkt. Terband runt vanuit Maasdam zijn eigen bureau Catering Concepts.

www.siebe-terband.nl

Arjan van Dijk

Richtte in 1976 de Arjan van Dijk Groep op. Dit in Oosterhout gevestigde fullservicebedrijf wordt gezien als ‘de moeder der evenementenbureaus’. Van Dijk (56) nam er in 1996 afscheid en runt een eigen adviesbureau. Door zijn enorme creatieve vermogen was is hij inspirator voor mensen in de eventbusiness.

www.madeinmind.nl

pim haaksmanPim Haaksman (40)

doorliep verschillende koksopleidingen en was (chef) kok bij meerdere restaurants en hotels. Is eigenaar van het Kook College in Amersfoort en Wijchen. Hij presenteert op Omroep Brabant TV het kookprogramma Culinaire BeterWeter.

www.kookcollege.nl

Deze jury wordt gecompleteerd door Hans Schmeinck, redacteur/coördinator van Misset Catering.

Productintroductie

Leveranciers en fabrikanten mogen hun productintroducties uit het jaar 2006/2007 voordragen. Aan het beroepsveld – de grote contractcateraars – wordt gevraagd welk nieuw product de meeste toegevoegde waarde heeft opgeleverd. Er zijn Awards voor drie productcategorieën: food, dranken en non-food.

Reageer op dit artikel